Activitatea Filialei în timpul stării de alertă

Update: Aceste măsuri se menţin şi pe durata stării de alertă!

Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat al filialei.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

– suspendarea activității cu publicul în sediul filialei, pe durata stării de urgență;

– angajații filialei îşi desfăşoară activitatea, în această perioadă, la domiciliu, comunicarea realizându-se exclusiv pe e-mail(info@oammr-buzau.ro). Programul de lucru cu publicul râmane nemodificat (luni, marţi, joi, vineri 09.00-14.00 şi miercuri 12.00-17.00).

– odată pe săptămână preşedintele şi un angajat al Filialei se vor întâlni la sediul Filialei pentru semnarea şi scanarea documentelor întocmite, urmând ca ulterior aceste documente să fie transmise solicitanţilor. Termenul de întocmire al acestor documente, precum şi cel de răspuns al oricăror petiţii, rămân neschimbate, de maxim 30 zile, conform O.U.G. nr. 27/2002. În cazul în care solicitarea dvs. implică prelucrarea datelor cu caracter personal este necesar să vă exprimaţi express acordul pentru prelucrarea acestora, în caz contrar solicitarea dvs. nu va fi soluţionată, neputând face verificările necesare.

– eliberarea avizului anual de liberă practică şi a certificatelor de membru se va desfășura exclusiv online pe durata stării de urgenţă. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv raportul per salariat din REVISAL, dovada achitării cotizației, certificatele/dovezile de participare la cursuri și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise online la adresa info@oammr-buzau.ro . Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei după anularea stării de urgență și a măsurilor de limitare  a circulației impuse de autorități. Pentru a putea elibera avizele cât mai repede, vă rugăm să ne transmiteţi documentele de pe adresa de e-mail setată la contul de pe platforma de cursuri online, în felul acesta nemaifiind necesare unele verificări care ar ar prelungi termenul de eliberare al avizului.

– cotizația se va achita doar prin virament bancar, dupa transmiterea raportului per salariat din REVISAL, calcularea cuantumului cotizaţiei de către angajaţii filialei şi transmiterea notei de plată pe adresa de e-mail a membrului.

– pe durata stării de urgență nu vor mai fi primite cereri pentru eliberarea documentelor necesare pentru recunoaşterea studiilor în străinătate. Termenul de rezolvare al dosarelor aflate în lucru a fost prelungit cu 30 zile.

Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și ale Comitetul Naţional pentru Situații Speciale de Urgență.

Președinte,

Comănescu Elena