Înregistrarea conturilor create în perioada cât platforma de cursuri online a fost în mentenanţă NU AU FOST FINALIZATĂ şi va trebui să vă înregistraţi din nou. De asemenea, nu au fost înregistrate cursurile/creditele făcute în acea perioadă, va trebui să URMAŢI CURSUL/DAŢI TESTUL ÎNCĂ ODATĂ. De asemenea, unele butoane/cuvinte din aplicaţie sunt în engleză, lucru produs de actualizarea unor module. Le voi traduce în viitorul apropiat. Pentru suport tehnic si alte informaţii mă puteşi contacta la numărul de telefon afişat în platforma de cursuri online. Costel

Curs de resuscitare in luna noiembrie: click aici

Începând cu anul 2018, OAMGMAMR Filiala Buzău organizează cursuri EMC online.

Deoarece cursul de resuscitare are şi o parte practică, la acesta nu puteţi participa online şi va rămâne singurul curs clasic organizat de filiala noastră.

Click aici pentru a accesa platforma de cursuri online.

În cazul în care nu dispuneţi de un calculator/laptop ori cel de care dispuneţi este defect, vă oferim posibilitatea de a folosi echipamentele noastre la sediul filialei, în timpul orelor de program de lucru cu publicul.

 

Instrucţiuni de folosire a platfomei de cursuri online:

Pentru a putea utiliza platforma de cursuri online este necesar să vă creaţi un cont de utilizator. Acesta se creează apasând butonul “ÎNREGISTRARE” din partea de dreapta sus.

După aceea va trebui sa completaţi câmpurile de profil cu informaţiile necesare: nume de utilizator, adresă de e-mail, parolă, numele complet, CNP-ul, nr. de telefon, seria şi numărul certificatului de membru şi sa acceptaţi prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste informaţii sunt necesare pentru a putea primi creditele EMC în urma participării la cursuri.

După ce apasaţi butorul “FINALIZARE ÎNSCRIERE” veţi primi pe adresa de e-mail un mesaj prin care vi se va cere să confirmaţi crearea contului. Trebuie să daţi click pe url-ul primit in acest mesaj sau, în funcţie de browser şi de aplicaţia de e-mail, să copiaţi url-ul (selectarea lui urmată de click dreapta şi optiunea copy/copiere) şi să îl introduceţi în bara de adresă a browserului dvs. (click dreapta şi opţiunea paste/lipire). Contul dvs. de utilizator va fi apoi activat şi vă puteţi autentifica, apasând butonul “LOGIN” (de langă butonul “ÎNREGISTRARE”)

Atenţie: Nu comunicaţi nimănui datele dvs. de logare (nume de utilizator/adresa de e-mail folosită la crearea contului şi parola de acces)! Riscaţi să pierdeţi accesul în aplicaţie şi, implicit, să nu mai puteţi obţine avizul anual de exercitare a profesiei datorită nerealizării numărului minim de credite EMC.

După ce vă autentificaţi, apasaţi butonul “TOATE CURSURILE” (puţin mai jos şi mai la stanga faţă de butoanele “LOGIN” şi “ÎNREGISTRARE”, apoi alegeţi cursul la care doriţi să participaţi şi apasaţi butonul “ÎNCEPE” şi urmaţi paşii prezentaţi acolo.

Note:

 • Nu creaţi mai mult de un cont de utilizator. În cazul în care o veţi face, sistemul vă marca conturile drept spam iar eventualele participări la curs nu vor apărea în raportarea lunară (deci nu veţi obţine creditele aferente).
 • Cursurile vor fi gratuite până pe 10 decembrie, în limita a două cursuri. Dacă doriţi să participaţi la mai mult de 2 cursuri, va trebui sa achitaţi o taxă de înscriere în cuantum de 50 lei/curs, înainte de accesarea cursului respectiv. Din 10 decembrie platforma va intra în mentenanţă pană la începutul anului 2019 iar după aceea membrii filialei care nu au acumulat numărul necesar de credite EMC vor plati o taxă de 50 lei pentru fiecare înscriere la curs, pentru a putea recupera creditele restante şi a primi avizul anual de exercitare a profesiei. Pentru a primi creditele, este necesar să finalizaţi cursurile până pe 10 decembrie, nu doar să vă înscrieţi la ele.
 • Membrii filialei care au fost iniţial înregistraţi în Registrul unic în altă filială OAMGMAMR nu se vor putea înregistra singuri; este necesar să veniţi o singură dată la sediul filialei noastre pentru a va crea contul de utilizator. Vă rugăm să ne sunaţi înainte de a ne vizita pentru crearea contului.
 • Toate eventualele greşeli sau inexactităţi din prezentări şi teste, inclusiv cele de dactilografiere, se datoreaza exclusiv autorilor cursurilor. Administratorul platfomei de cursuri EMC online a reprodus informaţiile/întrebările formulate de autorii cursurilor prin metoda copy/paste.

 

 

Informaţii utile:

 • O persoană nu poate participa de mai multe ori la acelaşi curs;
 • Nu se oferă un cursuri gratuite pentru persoanele care au restanţe de credite;
 • Conform Hotărârii nr. 4/21.03.2014 a Consiliului Naţional al O.A.M.G.M.A.M.R. nu se vor mai reporta creditele acumulate în plus;
 • Cursuri obligatorii:
 • Cursul de resuscitare cardiorespiratorie – obligatoriu o dată la 5 ani;
 • Curs în specialitatea profesiei (cel puţin un curs/an).
 • Excepţii de la obligativitatea acumulării a 30 credite EMC
 • Sunt exceptaţi de la obligativitatea de a acumula creditele stabilite pentru un an calendaristic membrii Ordinului care au profesat o perioadă mai mică de şase luni în anul calendaristic respectiv şi asistenţii medicali cu dizabilităţi.

 

Graficul cursurilor organizate de O.A.M.G.M.A.M.R.-Filiala Buzău în luna decembrie 2017 (Descarcă aici)

Caută

Contact Rapid

Numele tău

Adresa ta de e-mail

Telefon

Subiect

Mesajul tău

[recaptcha]