Curs de resuscitare in luna septembrie 2019: click aici

Începând cu anul 2018, OAMGMAMR Filiala Buzău organizează cursuri EMC online.

Deoarece cursul de resuscitare are şi o parte practică, la acesta nu puteţi participa online şi va rămâne singurul curs clasic organizat de filiala noastră. ATENŢIE: Începând cu luna august 2019, este necesară fotografierea tuturor participanţilor la curs împreună, în ambele zile de desfăşurare a cursului.

Click aici pentru a accesa platforma de cursuri online.

În cazul în care nu dispuneţi de un calculator/laptop ori cel de care dispuneţi este defect, vă oferim posibilitatea de a folosi echipamentele noastre la sediul filialei, în timpul orelor de program de lucru cu publicul.

 

Informaţii utile:

  • O persoană nu poate participa de mai multe ori la acelaşi curs;
  • Nu se oferă un cursuri gratuite pentru persoanele care au restanţe de credite;
  • Conform Hotărârii nr. 4/21.03.2014 a Consiliului Naţional al O.A.M.G.M.A.M.R. nu se vor mai reporta creditele acumulate în plus;
  • Cursuri obligatorii: Cursul de resuscitare cardiorespiratorie – obligatoriu o dată la 5 ani; Curs în specialitatea profesiei (cel puţin un curs/an).
  • Sunt exceptaţi de la obligativitatea de a acumula creditele stabilite pentru un an calendaristic membrii Ordinului care au profesat o perioadă mai mică de şase luni în anul calendaristic respectiv şi asistenţii medicali cu dizabilităţi.

 

Graficul cursurilor organizate de O.A.M.G.M.A.M.R.-Filiala Buzău în luna decembrie 2017 (Descarcă aici)

 

Caută

Contact Rapid

Numele tău

Adresa ta de e-mail

Telefon

Subiect

Mesajul tăucaptcha

Introdu codul de mai sus: