Cursuri

 

Curs de resuscitare in luna noiembrie 2019: click aici

Începând cu anul 2018, OAMGMAMR Filiala Buzău organizează cursuri EMC online.

Deoarece cursul de resuscitare are şi o parte practică, la acesta nu puteţi participa online şi va rămâne singurul curs clasic organizat de filiala noastră. ATENŢIE: Începând cu luna august 2019, este necesară fotografierea tuturor participanţilor la curs împreună, în ambele zile de desfăşurare a cursului.

Click aici pentru a accesa platforma de cursuri online.

În cazul în care nu dispuneţi de un calculator/laptop ori cel de care dispuneţi este defect, vă oferim posibilitatea de a folosi echipamentele noastre la sediul filialei, în timpul orelor de program de lucru cu publicul.

 

Informaţii utile:

  • O persoană nu poate participa de mai multe ori la acelaşi curs;
  • Nu se oferă un cursuri gratuite pentru persoanele care au restanţe de credite;
  • Conform Hotărârii nr. 4/21.03.2014 a Consiliului Naţional al O.A.M.G.M.A.M.R. nu se vor mai reporta creditele acumulate în plus;
  • Cursuri obligatorii: Cursul de resuscitare cardiorespiratorie – obligatoriu o dată la 5 ani; Curs în specialitatea profesiei (cel puţin un curs/an).
  • Sunt exceptaţi de la obligativitatea de a acumula creditele stabilite pentru un an calendaristic membrii Ordinului care au profesat o perioadă mai mică de şase luni în anul calendaristic respectiv şi asistenţii medicali cu dizabilităţi.
  • Cursurile vor fi gratuite până pe 28 noiembrie (inclusiv), în limita a două cursuri pentru membrii filialei care profesează în judeţul Buzău şi au plătit cel puţin 6 luni cotizaţia la filiala noastră. Dacă doriţi să participaţi la mai mult de 2 cursuri, va trebui sa achitaţi o taxă de înscriere în cuantum de 50 lei/curs. Aceeaşi sumă o vor plăti şi cei care nu au plătit cotizaţie minim 6 luni la filiala noastră (cei transferaţi , cei care s-au înscris în a doua jumătate a anului) sau care nu au profesat minim 6 luni în judeţul Buzău. Din 29 noiembrie platforma va intra în mentenanţă pană pe 15 ianuarie 2020; după această dată, până în aprilie 2020, cursurile vor fi disponibile doar restanţierilor. Pentru a primi creditele, este necesar să finalizaţi cursurile până pe 28 noiembrie, nu doar să vă înscrieţi la ele.

 

Graficul cursurilor organizate de O.A.M.G.M.A.M.R.-Filiala Buzău în luna decembrie 2017 (Descarcă aici)